Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ψεκάζουν τον Freddo σύντροφοι


Και μετά από την προειδοποιητική βολή πριν δυο μέρες ας αρχίσουμε και τον "πόλεμο".
Χθες καθώς έβλεπα ειδησούλες από δω κ από εκεί στο internet το βλέμμα μου έπεσε σε μια τρομακτική είδηση.
Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ
Ένας τύπος που από το blog του συμπεραίνεις ότι χθες το βράδυ έδωσε λύση σε τέσσερις θεωρίες συνωμοσίας μας λέει για τους αεροψεκασμούς.
Βασικά δεν μας λέει απλά. Μας τα εξηγεί κιόλας.
Αυτό το ζώο με ρούχα λέει σε κάποιο σημείο "Οι πονοκέφαλοι, η ατονία, η υπνηλία,η αδυναμία συγκέντρωσης και τόσες άλλες παρενέργειες που ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτές, είναι μόνο μερικά από τα φανερά αποτελέσματα των χημικών ρίψεων."
Η ατονία και η υπνηλία φίλε είναι επειδή
κάθεσαι κάθε βράδυ μέχρι τα ξημερώματα και ψάχνεις ποιοι,πότε και γιατί κατασκεύασαν τις μπαταρίες της Βαγδάτης και το ψέμα των κυβερνήσεων για τους εξωγήινους που βρίσκονται ανάμεσά μας.

Δεν λέω ότι δεν ψεκάζουν. Φυσικά και ψεκάζουν. Και ίσως ακούγεται και κάπως το "μας ψεκάζουν" αλλά τι να κάνουμε ισχύει.Αλλά ρε μπαγλαμά με χέρια. Εδώ και λίγο καιρό έχεις κάνει το εμβόλιο για την λύσσα. Το ξέρεις; Που να το ξέρεις. Επειδή τους τελευταίους μήνες τα περιστατικά ζώων με λύσσα που δάγκωσαν ανθρώπους είχε αυξηθεί αρκετά και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα προγραμματίστηκαν ψεκασμοί με το αντιλυσσικό εμβόλιο. Το ξέρεις; Πως να το ξέρεις. Εσύ ξέρεις μόνο ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πιο σύγχρονους υπολογιστές από αυτούς που έχουμε εμείς σήμερα.  Ελπίζω τις μέρες που γινόταν ο ψεκασμός να ήσουν χωμένος στο υπόγειό σου και μόλις βγεις να σε δαγκώσει λυσσασμένος κάστορας, φασολάκι με πόδια.

Τα κουνούπια που το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ λίγα; Νομίζεις τα έδιωξε το ξύδι με μπαρούτι και τοματοπελτέ που αλείφεσαι κάθε βράδυ; Ότι ψεκάζουν για τα κουνούπια από την άνοιξη μέχρι τέλος καλοκαιριού το έχεις ακουστά; Φέτος στην Θεσσαλονίκη άργησαν λίγο να αρχίσουν οι ψεκασμοί και μέχρι αρχές Ιουλίου τα κουνούπια ήταν πιο πολλά και από τα επεισόδια της Λάμψης.
Όλοι αυτοί οι ψεκασμοί μπορεί να έχουν και αρνητικές επιδράσεις στην υγεία μας. Μπορεί. Αλλά βρε λάχανο, όταν μου καπνίζεις ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα και το μισό από αυτό σε κλειστό χώρο παίρνοντας στον λαιμό σου κ άλλους, όταν κάθεσαι 43 ώρες για να αποκρυπτογραφήσεις τον δίσκο της Φαιστού και όταν η πίτσα είναι μόνιμη προέκταση του χεριού σου σε πειράζουν οι ψεκασμοί; Εσύ είσαι ψεκασμένος από μόνος σου.
Όλα αυτά δεν τα λέω στον καμένο που έγραψε το άρθρο. Τα λέω σε όσους καίνε το φαγητό τους και πιστεύουν ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είπε στη ΔΕΗ να ανεβάσει επίτηδες την τάση για να μην έχουν να φάνε...α τα λέω και σε αυτόν με το άρθρο γιατί ήταν η αφορμή.


Ας γελάσουμε όμως και λίγο..Αν και τα παραπάνω είναι για γέλια. Πριν κάτι μέρες διάβασα ότι ο freddos  δεν γράφει στο blog του επειδή έχει δουλειές. Όχι ότι τον νοιάζει που πλέον τον διαβάζει η μάνα του και ο κολλητός του.Οι δουλειές φταίνε. Και μάλιστα έγραψε και τι δουλειά. http://instagram.com/p/e6wIgLDxms/
Για όσους δεν ξέρουν δείτε τι είναι Doodle
Μετά το doodle για τον Νίτσε,την μέρα του παιδιού και τα 15α γενέθλια της google ήθελε και ο φρεντοτσινος να γίνει doodle. Εμπρός σύντροφοι στείλτε όλοι αιτήσεις να γίνετε doodle.
Τι μας είπε ρε παιδιά ο πλατυπόδας. Είχε δουλεία να πείσει την google να τον βάλει. Μα πολύ περίεργο ρε παιδί μου. Μάλλον του κάνουν πόλεμο. Ας πάει ο mikeius και ο κάθε mikeius που τουλάχιστον έχει 6-7 εκατομμύρια περισσότερες επισκέψεις/σχόλια/fans κτλ. Ο freddos που πάει;
Που πάει η μύγα στα ρουθούνια του ιπποπόταμου; Όταν το διάβασα πίστευα ότι κάνει πλάκα. Ότι τρολλάρει το κοινό του έκανε κάτι τέτοια όταν είχε κοινό. Αλλά μάλλον το λέει σοβαρά. Αυτά βλέπει ο από πάνω και λέει ότι μας ψεκάζουν ύποπτες ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου