Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο ψεκασμός συνεχίζεται..

Μετά τον Freddo που ήθελε να γίνει doodle έχουμε αυτό το τέρας της δημοσιογραφίας που δεν τον ξέρει κανένας, τον Στέλιο Χαρτζουλάκη. Ο οποίος για να δικαιολογήσει τον μισθό του έγραψε μια παπαριά που σκέφτηκε ή άκουσε.
Το γεγονός είναι ότι το ESPN..
 ..έφτιαξε μια εικόνα για κάθε ομάδα που πέρασε στο mundial. Σε ένα τοίχο είναι η σημαία,ο παίχτης "έμβλημα" και ένα σύνθημα.. Αλλά τι τόλμησε σύντροφοι να κάνει το ESPN; Τόλμησε να γράψει το ελληνικό σύνθημα με griklish. Ναι καλά ακούσατε.. Προσέβαλλε την Ελλάδα.
Μάλλον ο Χαρτζουλάκης δεν κατέβηκε να δει και τις υπόλοιπες εικόνες. Ας δούμε εδώ της Ιαπωνίας και της Κορέας..



Το βλέπετε..είναι προφανές ότι όλες οι χώρες έχουν γραμμένο το σύνθημα στη γλώσσα τους εκτός της Ελλάδας.. Είναι από παραδοσιακό Κορεάτικο αλφάβητο το "Dae Han Min Guk"
Το ταγάρι αυτό λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι στόχος του ESPN ήταν να μπορώ εγώ και ο κάθε ένας που βλέπει της εικόνες να διαβάσει τι γράφει. Όσες το αλφάβητο τους είναι με λατινικά γράμματα του άφησαν ως έχει, αλλά κάτι Κορέες,Ελλάδες κτλ που μόνο όποιος γνωρίζει την γλώσσα μπορεί να το διαβάσει το έκαναν και αυτό σε λατινικούς χαρακτήρες.

Αλλά το όλο θέμα αξίζει περαιτέρω παρατήρηση.
Έχουμε τον έναν άσχετο που κάποιοι τον βαφτίζουν δημοσιογράφο και αυτός ο άσχετος γράφει σε ένα γνωστό site. Ανεβάζει λοιπόν ένα άκυρο άρθρο και τέλος.. Σωστά;
Λάθος..
Γιατί μετά συμβαίνει αυτό..





Θίχτηκε ο ΕΛΛΗΝΑΣ.. Διάβασε αυτό που έγραψε ο ΑΡΔ και φυσικά δεν κατέβηκε ούτε στην δεύτερη φωτογραφία, πόσο μάλλον στη μέση για να δει τι έχει κάνει το ESPN.
Αργότερα οι ίδιοι στο chat έγραψαν ότι δεν τους νοιάζει για τις άλλες χώρες...άλλα προσβλήθηκαν που δεν είναι στα ελληνικά το δικό μας..

Δεν κάνει θέμα ούτε σε ένα chat (δεν μιλάμε να βγει στο δρόμο) ότι ο Στουρνάρας του έχει σκίσει τα βάρδουλα.
Δεν προσβάλλεται που ξεπουλιέται η Ελλάδα. Προσβλήθηκε όμως που το ESPN έκανε 32 φωτογραφίες στις οποίες τα συνθήματα να διαβάζονται από όλο τον κόσμο και το ελληνικό δεν είναι στα ελληνικά.

Μπράβο Χαρτζουλάκη..Τον πέτυχες τον σκοπό σου.. Έγραψες μια μαλακία για να γεμίσει η ροή ειδήσεων του Sport24 και ο μπούφος χωρίς να το διαβάσει,χωρίς να το σκεφτεί, όχι μόνο το υιοθέτησε..αλλά θίχτηκε κιόλας.


Όταν θα ψοφολογάς εσύ εγώ θα διαμαρτύρομαι επειδή το παγκόσμιο σύστημα πολεμάει την Ελλάδα γράφοντας με greeklish την αφίσα του παγκοσμίου κυπέλλου η οποία θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο...
Καληνύχτα..

Υ.γ. Τα καλύτερα θα τα διαβάσουμε φυσικά στα σχόλια κάτω από το άρθρο από αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου