Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το "ευτράπελο" της εβδομάδας - 04

Σήμερα το αντικείμενο σχολιασμού είναι ένα βίντεο από το youtube. Ας δούμε το βίντεο κατ' αρχήν.



Ωραία,το είδατε; Κάνατε εμετό; Κι εγώ όταν το πρωτοείδα. Τα μαργαριτάρια και τα "ευτράπελα" πέφτουν κατά ριπάς
Πρώτον ότι..
 ..το όλο θέμα είναι μια αντιγραφή και μισή. Αλλά OK, αν δεν μπορείς να βρεις κάτι καινούριο αντιγράφεις κάτι ήδη υπάρχων.
Δεύτερον το σχόλιο του σταθμού που θέλει να πείσει ότι δεν είναι στημένο το όλο θέμα. Άσε μας κουκλίτσα μου... Έχεις νούμερα ακροαματικότητας παρόμοια με την θερμοκρασία που το νερό γίνεται χιόνι. Θες να τα ανεβάσεις και μπράβο σου που στήνεις μια ιστορία. Αλλά μην επιμένεις κιόλας. Αφού το κατάφερες. 120.000 views. Από αύριο θα σε ακούνε 23 άτομα περισσότερα.
Τρίτον. Ρε παιδιά δεν βλέπετε ότι ο ηθοποιός που κάνει το "θύμα" της φάρσας δεν το έχει; Όταν τον άκουσα πρώτη φορά σκέφτηκα ότι αυτοί που παίζουν στις "οικογενειακές ιστορίες" πρέπει να προταθούν για oscar.





Bonus track. 
O Έλληνας δεν αλλάζει ρε φίλε, το έχουμε πει.
Χθες ήμουν το googleplay και χάζευα διάφορες εφαρμογές μήπως και βρω καμιά ενδιαφέρουσα για το κινητό. Και φτάνω στην εφαρμογή του Μασούτη. Και τι βλέπω στα σχόλια;





Κατ αρχήν επειδή την έψαξα την εφαρμογή αφού είδα τα σχόλια, ξέρω και τι προσφέρει.
  • Λίστα αγορών που φυσικά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε souper market.
  • Μπορείς να εισάγεις την κάρτα σου και να βλέπεις ανά πάσα στιγμή τους πόντους σου αλλά και το barcode της. Οπότε αν την ξεχάσεις σου σκανάρουν το κινητό .
  • Χάρτη με όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.
  • Και φυσικά της προσφορές που είναι σε ισχύ στα καταστήματα.
Και τώρα τα σχόλια.  Ο πρώτος επειδή κατέβασε ένα app νομίζει ότι πρέπει να κάτσουν να τους πηδήξει κιόλας. Όχι ρε. Υπάρχουν ήδη extra προσφορές και τις βλέπεις μέσα από την εφαρμογή.
Ο δεύτερος είναι χειρότερος. Θέλει και πόντους. Αντί να σχολιάσει ,το ταγάρι, αν τρέχει η εφαρμογή στο κινητό του ή να πει καμιά ιδέα για να γίνει καλύτερη κάθεται ζητιανεύει πόντους.
Μόνο στης ελληνικές εφαρμογές γίνεται αυτό. Πείτε κάτι να βοηθήσετε τους developers ή τους χρήστες. Μη βγάζετε τα εσώψυχα σας στα σχόλια.


Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους (και στους ηθοποιούς της φάρσας αλλά και στους ζητιάνους του Μασούτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου